JURAT PREMI ULLASTRE 2023

Adán Aliaga

 

Titulat en audiovisuals pel taller d’imatge de la UA d’Alacant. Titulat en Història i Estètica per la Càtedra de Cinema de la Universitat de Valladolid i en Direcció de Cinema en el Centre d’Estudis Cinematogràfics de Barcelona. Els seus treballs s’han exhibit en el Lincoln Center de Nova York, en el Museu Reina Sofia de Madrid, en el MUSAC de Lleó, en el CCCB de Barcelona, així com en universitats i centres d’art i museus de tot el món, i especialment als EUA de la mà de PRAGDA.

Pep Salvador

 

Sóc cineasta, productor creatiu i fotògraf treballant entre Barcelona, Menorca i París. Em vaig graduar a l’ESCAC | UB cursant el Grau en Cinema i Direcció Documental. Com a director he realitzat curtmetratges que s’han projectat a diversos festivals de cinema i centres d’art. “Desletargia” és el meu primer llargmetratge que va ser preseleccionat el 2020 a Quinzaine des Réalisateurs de Cannes i a Giornate degli Autori de Venècia malgrat que la pandèmia va clausurar aquests festivals per primera vegada. També he ajudat a directors com Ben Rivers, Anahit Simonian o Juan Carrano a produir les seves peces audiovisuals.

Victòria Morell

 

Directora, guionista i productora de continguts audiovisuals, ha dirigit el documental Baltasar Samper, Prostitució i tracta, qüestió de poder i ha escrit el documental Llavors del futur. Destaca el seu treball en la direcció de la sèrie documental La Paca. Matriarca de la droga, per a IB3 televisió, actualment a Amazon Prime.