PROGRAMACIÓ EN STREAMING

DIJOUS 29 D’OCTUBRE

19.00 h – Inauguració de l’exposició del 23è Premi Internacional Luis Valtueña de fotografia humanitària, organitzat per Metges del Món, amb la presència online del fotògraf i realitzador Santi Donaire, finalista de l’última edició del certamen amb el projecte “Hijos de la desmemoria”.

DIVENDRES 30 D’OCTUBRE

17.30 h – Docudebat sobre el programa ZOOM d’IB3. Moderat pel delegat d’IB3 Menorca, David Marquès, i el director de Transmedia IB3 TV, Jaume Perelló, amb Tamara Contreras (directora mèdica de l’Hospital Mateu Orfila).

DISSABTE 31 D’OCTUBRE

10.30 h – Xerrada “Reptes de la fotografia documental: d’on venim i cap on anam” amb Miguel Frau, periodista i delegat de l’Agència EFE a Balears.

 

12 h – Xerrada “El consum audiovisual en temps de pandèmia” amb Joan Carles Martorell, director d’IB3 Televisió.

Seguidament, Taula rodona “La fotografia documental en la premsa local” amb Bep Al·lès (editor i director del setmanari El Iris de Ciutadella), Miquel Àngel Marquès (coordinador de la revista S’Ull de Sol d’Alaior), Tòfol Barber (coordinador de la revista Xerra i Xala des Mercadal) i Esperança Pallicer (tècnica de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca). Modera: Silve Pons (president de l’Associació de Premsa Local de Menorca). Patrocina Xerra i Xala.

17 h – Presentació, del documental Ernest Lluch, lliure i atrevit amb Josep Morell (director del documental) i Montse Armengou (directora del programa Sense ficció de TV3).

20.30 h – Docuxerrada “Els límits i l’ètica en el documental” amb Carles Porta (director del programa Crims de TV3 i Catalunya Ràdio). Presenta: Sílvia Pons Seguí (programadora del MDF, escriptora i creadora de continguts audiovisuals).

DIUMENGE 1 DE NOVEMBRE

19.30 h – Docuxerrada “Improvisar en el rodatge de documentals” amb Carles Bosch (director del documental Balseros, entre d’altres). Presenta: Cristian P. Coll (coordinador del MDF, fotògraf i documentalista audiovisual).

 

21 h – Entrega de premis a càrrec dels documentalistes audiovisuals i membres del jurat Carles Bosch (president) i Magda Timoner.