Taller amb JOSÉ LUIS GUERIN

“WORK IN PROGRESS. Projectes fotogràfics i cinematogràfics en procés “

Del 15 al 17 d’octubre del 2021 (Menorca, Casa d’Artistes)

Descripció:

Aquest taller es planteja dialècticament a partir dels projectes que aporten els participants, siguin aquests fotogràfics o cinematogràfics; llargs o curts; documentals, assajos, poemes o ficcions.
Les propostes poden trobar-se en qualsevol de les seves etapes: tant en la gestació embrionària a partir d’unes idees, fotos, gravacions o escrits, com en la de postproducció final.

Des d’aquesta diversitat d’estadis i formats anem a discutir i somiar els projectes, per modestos que siguin, socialitzant les disjuntives i les estratègies que comporten i confrontant-les amb antecedents cinematogràfics o visuals.

Els temps de taller preveuen marges per al treball en evolució d’aquests projectes així com per al visionat de pel·lícules vinculades amb ells.
Pretenem limitar el temps individualitzat en benefici del col·lectiu, extraient conceptes d’interès general a partir de problemes particulars.

No és una condició obligatòria la presentació prèvia d’un projecte; l’assistent pot gestar durant el transcurs de l’taller o limitar-se a participar d’el debat i les reflexions que es generen.

 

Objectius del Taller:
Aprendre a pensar en imatges.
Que cada participant canalitzi una idea cinematogràfica a la seva manera, alliberat de l’obligació d’acabar les jornades amb un enregistrament.
Compartir problemàtiques, imaginant i fins i tot apropiant-se dels projectes aliens; aprenent d’ells.

 

Dirigit a:

Cineastes, fotògrafs, videoartistes, càmeres, Realitzadors, Estudiants de Cinema, Belles Arts, Comunicació Audiovisual, Imatge i So i a qualsevol persona interessada en el cinema.

 

Calendari. Del 15 al 17 d’octubre de 2021.

Dia 15 a les 10 hores iniciarà el taller. Es distribuirà en horari partit amb la pausa per dinar (inclòs per a totes les persones inscrites). Els assistents amb allotjament han d’arribar a les 9h. 

Finalització del taller serà a l’hora de sopar, segons el transcurs del taller.

Les aules de treball estaran obertes 24 hores durant el taller, respectant sempre el descans dels residents i participants al taller. 

El dia 17, finalitza el taller a les 19h.

  • Les sol·licituds s’han denviar a través del formulari d’inscripció. 
  • PREU DEL TALLER SENSE ALLOTJAMENT (Places limitades). 360€ (dinar inclòs)
  • PREU AMB ALLOTJAMENT (Places limitades): 560€ (inclou dietes (15,16,17) i allotjament el 15 i 16 d’octubre)
*En cas d’anular i no poder asistir al taller, s’ha d’avisar amb una setmana d’antel·lació a l’inici del taller per la devolució de la quota.