PREMIS LUIS VALTUEÑA DE FOTOGRAFIA HUMANITÀRIA

El 24è Premi Internacional Luis Valtueña de Fotografia Humanitària organitzat per Metges del Món i que té la injustícia en el focus del seu objectiu visual. A la mostra s’hi exposa el projecte guanyador d’aquesta edició Soledades Mayores del reconegut fotoperiodista Santi Palacios. A banda de l’obra guanyadora, també s’hi podran veure les sèries finalistes Heroínas d’Emeke Obanor (Nigèria), Ojos de Luis Sergio (Xile), Éxodo de Nicoló Filippo Rosso (Itàlia) i ¿Ya no tenga miedo? de Sergi Stroitelev.

 

SANTI PALACIOS. Fotoperiodista guanyador del Premi Luis Valtueña 2021

Fotoperiodista nascut a Madrid l’any 1985 i actualment amb base a Barcelona, s’ha especialitzat en l’àmbit internacional des de 2008. El seu treball s’ha publicat en els principals mitjans i revistes a escala global i ha sigut reconegut amb premis com el World Press Photo o el Premio Nacional de Fotoperiodisme 2015 i 2016, entre altres.

Soledades Mayores (PREMI LUIS VALTUEÑA 2021), de Santi Palacios, és un recorregut fotogràfic per les residències d’ancians de Catalunya realitzat durant l’estat d’alarma. El projecte documenta les conseqüències més greus de la pandèmia: la mort de milers de persones. Aquest treball s’ha realitzat acompanyant els equips d’emergències de la ONG Open Arms.


15 OCT > 9 NOV  | Sala Sant Antoni, Maó. (Inauguració 15 OCT a les 18 h)

Activitat paral·lela a l’exposició 
20, 21, 22 OCT Visites guiades matinals a càrrec de Metges del Maó
26 oct de 19.30 h Conferència de Santi Palacios. Pati del Boutique Hotel Ses Bruixes, Maó
27 oct d’11 a 12 h Visita guiada escolar a l’exposició a càrrec del fotògraf Santi Palacios (Activitats incloses dins el programa Aula Doc. Inscripcions a menorcadocfest.com)
Horari de visita: De dilluns a divendres de 18 a 21 h | Dissabtes d’11 a 14 h i de 18 a 21 h
Exposició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó
Comparteix la notícia