Taller teòric i pràctic per a tots els professionals o aficionats que desitgin iniciar-se o aprofundir en el llenguatge audiovisual, centrant-nos principalment en el disseny, edició i postproducció de so per a projectes multimèdia.

José Bautista és compositor, productor multimèdia, artista sonor i realitzador documental. També és el fundador de KanseiSounds i co-fundador, al costat de Pep Bonet, de ALTAMAR FILMS. Viu i treballa a Madrid, Espanya.

A més de la creació de projectes personals audiovisuals – en els quals desenvolupa el seu propi disseny sonor i musical exclusiu –, ha treballat al costat de reconeguts fotògrafs, videógrafos i agències d’una àmplia varietat de gèneres (reportatge, documental, conceptual, artístic).

Així mateix, el seu treball personal de videoart i instal·lació sonora ha estat exposat en galeries d’Espanya, el Japó, Moscou, França i Anglaterra. Ha dirigit també treballs documentals, en els quals cal destacar Break In en 2016, The SleepingLand en 2017, El Silenci de la Guerra, Damasc en 2019 i Indestructibles, en 2021-2022.

Entre altres guardons, Jose ha guanyat amb les seves produccions 4 premis World Press Photode Multimèdia, Primer Premi Sound & ImageChallenge International Festival de Macau, Primer Premi Multimèdia en el Pictures of the Year International (POYi), Primer Premi al millor muntatge en els AVENC Awards, Primer Premi de Multimèdia en Prix Bayeux Calvados, Primer Premi en el LENS Culture Multimèdia Award, el Primer Premi en VISA Pour L’image, Web documentary Award.

Dates: 18 i 19 d’octubre
Horari: 16 h a 20 h
On: Coworking des Mercadal
Inscripció: 30 €
El taller s’impartirà en castellà.
Taller amb aforament limitat. 
Les places s’ompliran per ordre d’inscripció.
INSCRIPCIÓ

COMPLET!

Dirigit a persones de qualsevol edat amb ganes de submergir-se dins el mon de la química fotogràfica i les reaccions fotosensibles.

L’espai es dividirà en tres microtallers on els participants aniran experimentant amb cada tècnica. Al primer espai investigarem un punt de trobada entre la pintura y la química fotogràfica amb la proposta de quimigrames. Al segon espai gaudirem del màgic i senzill procés de la cianotipia i al tercer espai fabricarem una càmera fosca per entendre el principi fonamental de la fotografia.

Isabel Forteza va descobrir la fotografia a la ciutat de Barcelona fa uns anys i hi ha trobat, com a mínim, la seva manera d’expressar-se. Reincident en la concepció de projectes vinculats a la química fotogràfica i l’experimentació tècnica, li agrada «suar» cadascuna de les seves imatges, aprofundint en el discurs que les sosté. Neix un dia d’agost de 1988 a Mallorca, la seva estimada Roqueta.

 

Objectius: Construir una càmera fosca per participant, realitzar quimogrames i cianotípies.

Destinataris: Persones de qualsevol edat. No són necessaris coneixements previs de fotografia.

Dates: 12 d’octubre
Horari: 10 h a 14 h
On: Coworking des Mercadal
Taller amb aforament limitat. 
Les places s’ompliran per ordre d’inscripció.
COMPLET!

ANUNCIAREM MÉS TALLERS ELS PRÒXIMS DIES!

ATENT A LES XARXES I INSCRIU-TE A LA LLISTA DE CORREU.