CINEMA DE LA REALITAT > 21 Curtmetratges i 5 llargmetratges

EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES > 8 artistes, 5 espais

DIAPORAMA > 5 projectes comentats per les autores i autors

 

 

El Menorca Doc Fest fusiona el cinema i fotografia documental de com a eina de divulgació, sensibilització i educació. Mitjançant exposicions fotogràfiques, visites guiades, conferències, projeccions de curts i llargmetratges documentals, incideix a través de l’art audiovisual per reflexionar sobre els canvis que experimenten les nostres societats i la nostra cultura. 

En la seva quarta edició, la més internacional fins al moment, proposa diferents exposicions, tallers, presentacions de projectes fotogràfics i col·loquis.  El premi Biosfera a millor curt de divulgació de les reserves de la biosfera, natura i sostenibilitat es celebra a la Sala Albert Camus (Sant Lluís), mentres que el premi Ullastre, de curtmetratge internacional, senya d’identitat del festival, mostra els documentals d’autor més rellevants de l’escena balear i internacional. 

 

 

AULA DOC

En matèria educativa l’Aula Doc segueix oferint visites guiades per centres educatius, projeccions a l’aula amb dinàmiques de grup i col·loquis dins del programa Salut Jove del Consell Insular de Menorca. Cerca sensibilitzar el públic juvenil —estudiants d’ESO, batxillerat i formació professional dels diferents instituts de Menorca— amb l’acompanyament d’activitats didàctiques que propicien el debat col·lectiu dins l’aula.