Coordinació

Cristian P. Coll

Fotògraf i documentalista especialitzat en creació de documentals i reportatges. Ha treballat a l’Agència Catalana de Notícies i a IB3 Televisió abans de establir-se com a freelance. Menció d’Honor als SIMA Awards- Global Impact Media Awards (Califòrnia) per el documental ROUTES (2017). Recentment estrenarà a IB3 Televisió la primera sèrie de retrats documentals de personatges de Menorca “Menorquins”.

Programació

Sílvia Pons Seguí

Poeta, filòloga i llicenciada en comunicació audiovisual. Professora de l’Universitat de Lleida i d’educació secundaria, compagina la seva faceta d’educadora amb treballs a la televisió, on ha dirigit produccions, concursos, documentals i guions. A més a més, ha conreat l’assaig, el teatre, la narració curta i la poesia baix el pseudònim Madò Idò. 

Ràdio i Jornades professionals

Magda Timoner

És directora i muntadora. Va començar a betevé realitzant reportatges culturals. El 2005 va escriure i dirigir el seu únic curtmetratge de ficció Yono y Seo, i l’any següent va engegar el seu camí freelance com a muntadora i realitzadora per a productores com Goroka, Mediapro o El Terrat. Recentment ha dirigit tres documentals: 25 Anys Fent Camí (2018), Traginada, l’esclat d’un poble (estrenat al MDF 2019), i Viure la Mar (2020).

Disseny Web

Albert Mir

Dissenyador gràfic de formació. Es dedica a la comunicació audiovisual com a freelance en diferents disciplines com el disseny gràfic, la il·lustració, la fotografia i la realització audiovisual. Realitzador de videclips i recentment amb Produccions des Far ha realitzat diferents projectes documentals per a IB3tv. 

Aula Doc

Iara Pons

Llicenciada en Història i Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona. Màster Internacional de Relacions Euromediterrànies, Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). Realitza estudis d’Història a la Universitat de Barcelona, els quals complementarà amb els estudis d’Antropologia Social i Cultural. Professionalment ha treballat en projectes de gestió cultural i patrimonial en administracions insulars, així com participa activament en diferents associacions i col·lectius locals.

Fotografia

David Arquimbau

Format professionalment com assistent a l’estudi del fotògraf Albert Heras, va completar la seva formació a l’escola de fotografia Gris Art de Barcelona. Després, començà la seva carrera col·laborant amb diaris com La Vanguardia, ABC o El Periódico de Catalunya; setmanaris, editorials, agències de comunicació i productores cinematogràfiques, com a fotògraf d’escenes. Durant 4 anys va ser fotògraf del MACBA. L’any 1999 es traslladà a Menorca, on actualment fa feina per l’agència EFE, col·labora amb altres mitjans i ho combina amb encàrrecs editorials i projectes personals.

Producció

Xec Pons

Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears i docent. Gestor cultural a Es Far cultural des del 2018. Actualment desenvolupa la seva faceta d’escriptor (ha realitzat diversos cursos d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès). Guanyador del premi Francesc d’Albranca 2015 de Ferreries, és l’autor dels textos del llibre “A foc creuat”, autoeditat pel FAR Cultural i autor del blog de poesia senyorca.blogspot.com

Producció

Marina E.G.

Artista emergent, visual i performer. Els seus projectes, l’origen dels quals són experiències personals i/o interessos específics, són abordats des de la creació intuïtiva i interdisciplinària arts plàstiques, poesia, accions i instal·lació, entre altres, la investigació artística o teòrica, així com des del cos. Actualment, complementa la seva activitat de creació artística amb la gestió de la Casa d’Artistes de Montpalau.

Audiovisual

Miki Gomila

Realitzador i estudiant d’audiovisuals. Treballa el guiño de ficció però també la realització d’esdeveniments en directe i la direcció de fotografia. Guionista dels curtmetretges SOL SOL i El que hauríem fet. Ha participat com editor al documental DELTA, ajudant de càmera a la sèrie documental Menorquins i al ZOOM (ib3 tv), sempre amb Produccions des FAR. 

Comunicació i premsa

Anna Gornés

Especialitzada en la gestió i la comunicació cultural a Menorca té experiència en projectes com el festival Pedra Viva, Grahame pearce fest, la revista Apunt i com a generadora de continguts per la revista Àmbit (Consell Insular de Menorca).

Streaming i disseny audiovisual

Júlia Sales

Dissenyadora gràfica jove i entusiaste del cinema i les arts visuals. Nascuda a Es Migjorn Gran s’ha titulat recentment al grau de realització de projectes audiovisuals i espectacles per CIFOG (Girona). Ha participat com editor al documental DELTA, ajudant de càmera al ZOOM (ib3 tv), sempre amb Produccions des FAR. 

Premsa

Bárbara Fernández

Periodista, especialitzada en realització de documentals a la EICTV de Cuba. Actualment, combina la coordinació editorial d’una revista digital a Barcelona amb l’elaboració de reportatges i locucions publicitàries. Ha treballat durant una dècada a IB3 i darrerament a diversos canals de televisió d’àmbit nacional. També ha dirigit i produït documentals i reportatges a Cuba i Nepal.

Comunicació i xarxes

Laura Cueto

Nascuda al Vallès Occidental. Diplomada en Educació Primària en l’especialitat d’Educació Musical per la Universitat de Barcelona. A part de l’experiència professional com a mestra de música en diferents centres escolars i escoles de música, ha treballat com a actriu i cantant en espectacles musicals pedagògics. Paral·lelament treballa en projectes fotogràfics personals.