EL MENORCA DOC FEST DONA A CONÈIXER LES 15 PEL·LÍCULES QUE OPTARAN AL PREMI AL MILLOR CURT MDF 2020

En total, són més de quatre hores de metratge dividides en tres projeccions que es podran visionar durant els dies centrals del festival a la Sala Multifuncional des Mercadal

 

L’organització del festival de cinema i fotografia documental Menorca Doc Fest ja ha fet públic els títols i els noms dels directors i directores dels 

15 curtmetratges seleccionats per optar al Premi al Millor Curtmetratge MDF 2020. 

 

Entre els títols seleccionats, hi ha pel·lícules provinents de França, Estats Units o Xile, amb presència destacable de Catalunya i la Comunitat Valencia

na. La procedència dels títols de la secció competitiva contrasta amb les que es projectaran en la secció MDF OFF, que són principalment de directors i directores de les Illes Balears (Destrucció creativa d’una ciutat de Carles Bover i Dorothea i el Myotragus de Núria Abad i Marta Hierro). 

 

Ja es poden consultar les pel·lícules i reservar un seient en aquest enllaç. En total, són més de quatre hores de metratge que es distribuiran en tres projeccions que es duran a terme durant els dies centrals del festival, i que tindran una duració aproximada d’una hora i mitja.  

 

Així, la primera sessió es durà a terme el divendres 30 d’octubre a les 19 hores, i es projectaran cinc curts: Lesbofòbia, d’Inés Tarradellas, No sé pas d’Eduardo Martínez Piracés, Apache d’Octavio Guerra, I Don’t Think It Is Going To Rain d’Adrià Guxens i Ec-Dai (Echocharlie-Deltaalphaindia) de Marta Pons. 

 

La segona sessió serà dissabte 31 d’octubre, també a les 19 hores. Es projectaran 5 curtmetratges més: ¿Dónde estabas tú? de María Trénor, 22nd of April, de Cesare Maglioni, Andes, ciudad y costa de Walter Thompson, Misericordia de Xavier Marrades i Una revuelta sin imágenes de Pilar Monsell. 

 

La tercera i final es projectarà el dia de la cloenda a les 12 del migdia. En aquest passi, es podran veure els curts Lonely Rivers de Mauro Herce, La pastora de Joan Alvado, Els últims il·luminadors de Jaume Samsó, Lines of exile de Eric Patrick i Los seis grados de libertad de Sergio H. Martín. 

El jurat del MDF, que enguany el conforma el periodista i cineasta Carles Bosch, la realitzadora menorquina Magda Timoner i el guanyador del Premi MDF 2019 Emilio Martí, donarà a conèixer el dia 1 de novembre a les 21 hores quin dels curts seleccionats serà el guanyador del Premi MDF 2020, que enguany es gratificarà amb una dotació econòmica de 800 euros gràcies al suport de la Fundació Cifre de Colonya. 

 

Enguany, degut a la situació sanitària, el MDF ha limitat la capacitat de totes les seves projeccions, exposicions i activitats. Per això cal fer una reserva prèvia en aquest enllaç. A més, cal desinfectar-se les mans a l’entrada i sortida de la sala, portar la mascareta en tot moment i guardar la distància de seguretat.

 

Comparteix la notícia